Nedenfor ses et udpluk af billeder fra laden og anmeldelser fra vores gæster.
På Instagram og Facebook lægger vi løbende film og billeder op, blandt andet af ladens forskellige rum, faciliteter og fester:

Foto:
www.sahlfoto.dk (billede 3, 10, 12, 13, 15)
www.Fensen-studio.com (billede 6, 8, 10, 17, 27)

@alexanderegensepoulsen (billede 1, 2, 4)

"Der var alt det, vi skulle bruge og der blev udvist en stor gæstfrihed samt hjælpsomhed forud for arrangementet samt under arrangementet. Lokalerne er unikke og alle vores gæster synes det samme. Flere af dem kunne se sig selv holde bryllup, konfirmation o.lign. i lokalerne, da de er enormt indbydennde med en helt særlig atmosfære, der byder op til hygge."


Kasia

Bryllupn '22

"Generelt virkelig fuldt ud tilfreds!! Virkelig god akustik i laden, dejlig med plads både ude og inde, dejligt med bar- og loungeområde, godt med scene-/musikplads - simpelthen sådan et hyggeligt og charmerende sted"


Mille

Bryllup '23

"Det er et utroligt smukt og mindeværdigt sted at holde en form for forsamling. Romantiske omgivelser og ikke mindst fedt at man selv må og kan sætte sit eget præg på det!

Stor anbefaling herfra! Rimelig pris og ekstremt god plads til enten barnedåb eller bryllup til 72 mennesker."


Annalaura

Bryllup '23

"Vi havde valgt at afholde min datters konfirmation i Laden, da stemingen var fantastisk og autentisk. Faciliteterne fejlede ikke noget. Fine toiletter og køkken."


Jess

Konfirmation '23

"Bindingsværksladen var medvirkende til, at vi fik et skønt uforglemmeligt bryllup, som vi ser tilbage på med stor glæde. Det rustikke landlige udtryk, blandet op med muligheden for lige at komponere/sammensætte det bryllup, som vi ønskede os. Her var plads til et traditionelt Jazz band, en smuk bordopdækning, bar m.m. Laden dannede således den bedste ramme om vores drømmebryllup. Kan varmt anbefales"


Inge

Bryllup '23

"Stedet er rustikt og samtidig romantisk.
Man kan pynte det op, som man har lyst, og vi havde valgt at gå all in på lyskæder i loft og bjælker, hvilket stod godt til lysekronerne og de rustikke murstensvægge. Lige den stemning vi drømte om"


Annemette og Thomas

Bryllup '22